Dette er tekstversionen af Studiepraktik på ATT
Klik her for at komme til den grafiske version af Studiepraktik på ATT

Forside - Læs op - Sitemap


Studiepraktik på ATT


På Afdeling for Traume- og Torturoverlevere søger vi løbende studerende med interesse for området og mod på praktikforløb i forbindelse med kandidatuddannelsen.

Vi indgår også specialeaftaler og aftaler med ph.d.-studerende.


Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om mulighederne for praktik, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Ulla Wernberg-Møller, uwebmasterhandicap.asp?id=@rsyd.dk eller mobil: 29131617.


Erfaringer fra praktikforløb

Pirjo Adele Elisabeth Brændeholm er BA i erhvervsøkonomi fra SDU. Nedenfor kan du læse om hendes erfaringer med at være i praktik på Afdeling for Traume- og Torturoverlevere.

Det overraskede mig, hvor hurtigt jeg følte mig som en naturlig del af den nye arbejdsplads. De nye kollegaer var imødekommende og interesserede i, hvem jeg var. Omgivelserne var rolige og tilpasset afdelingens funktion som behandlingscenter, og jeg oplevede medarbejderne som dybt engagerede i deres arbejde.

Mine arbejdsopgaver på Afdeling for Traume- og Torturoverlevere har været meget forskelligartede både med hensyn til størrelse og karakter. Det tiltalte mig, at jeg fik opgaver på skrivebordet, som ingen medarbejdere havde behandlet før mig, og jeg havde derfor mulighed for selv at organisere mine opgaver og arbejde selvstændigt. Der var tillid til, at det arbejde, jeg udførte, var i orden, og at deadlines blev overholdt. Under hele forløbet har der været mulighed for konstruktiv sparring og feed back, hvilket har været meget brugbart og lærerigt. 

For mig har det været spændende at indgå i et team med yderst kompetente mennesker, som virkelig brænder for at gøre Afdeling for Traume- og Torturoverlevere bedre for både patienter og medarbejdere. Der er ingen tvivl om, at hvis/når muligheden byder sig, vil jeg søge tilbage til Afdeling for Traume- og Torturoverlevere og forhåbentlig fortsætte, hvor jeg slap.

Pirjo Adele Elisabeth Brændeholm
August 2013

 

 
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk